Новини Печат

 

От 1-ви февруари 2010 BuliPOS обяви промоционална цена за предлаганите услуги.....

iPOS е гъвкава компания, а това ни позволява политика на индивидуален подход към всеки ползвател на услугата, стремеж от наша страна да задоволим напълно вашите изисквания и потребности. А всичко това, особено днес, във времена  на икономическа стагнация, ни мотивира, да ви предложим най-добрата възможна цена от 10 ст./мин. при измерване в реално време (RTK режим) и същата цена от 10 ст./мин. при последваща обработка на данните (PP/VS) посредством *Глобално навигационна спътникова системата на BULiPOS.

Предложението важи за периода до 31.03.2010 година за настоящи и нови клиенти сключили абонамент!!!


На 2-ри октомври 2009 г. в „Дома на науката и техниката” гр. Пловдив се проведе традиционният семинар на тема: „НОВИ ГЕОДЕЗИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТИ И ТЕХНОЛОГИИ”, организиран от СЪЮЗA НА ГЕОДЕЗИСТИТЕ И ЗЕМЕУСТРОИТЕЛИТЕ  В  БЪЛГАРИЯ.

Първият доклад по темата  бе изнесен от Станимир Стойков – търговски директор на BuliPOS. С него компанията „Ай Пос” ООД заяви сериозните си намерения за предлагане на навигационни услуги и решения за геодезистите в България.


През месец Август BuliPOS реализира един от основните си приоритети – стартира транс-гарнично сътрудничество със Сърбия и Румъния, като от 24.08.2009г. по западната ни граница бяха предоставени за ползване още три нови GNSS станции, а на 27.08.2009г. се включиха и северните ни съседи с допълнителни три приемника.

Всичко това стана възможно поради причината, че BuliPOS е част от най-голямата Глобално навигационна общност в Европа, реализирана по инициативата и стандартите на EUPOS.


От 01.06.2009г. функционира и референтната станция в гр. Монтана.


На 19.05.2009  в София беше официалното представяне на системата BULIPOS.